2016. 10. 17.

London | Travel

Már több mint egy hónapja voltam Londonban, de sajnos csak most volt rá időm, hogy megírjam ezt a posztot. Én személy szerint imádtam ezt a várost és szerintem akinek van lehetősége, annak el kell látogatnia ide.

Voltunk a London Eye-on, a Madame Tussauds-ban, az M&M's worldben, a Buckingham palotánál, ahol láttuk az őrségváltást, a Big Ben-nél és egy pár parkba is ellátogattunk. A legjobban a Madame Tussauds tetszett, amely egy örök emlék marad számomra.

Az emberek nagyon segítőkészek,de ha teheted akkor inkább felkészülten menj el egy túrára, mert lehetséges, hogy a helyiek pont az ellenkező irányba küldenek el. Maga a város nagyon szép, de néhány ember számára furcsa lehet, hogy mindig mindenki siet.
Úgy gondolom, hogy érdemesebb London külső zónáiban szállást foglalni, mivel ott azok olcsóbbak.
A zónák között érdemesebb oyster kártyát venni, amit fel kell tölteni egy bizonyos összeggel. A jegy árát a kártyáról vonja le, aminek így kedvezőbb az ára.


I went to London some months ago, but I didn't have much time to write this post. I really loved the city, and I think everyone should go there at least once in their lifetime. 

We went to the London Eye, Madame Tussauds, M&M's world, Buckingham palace where we saw the changing of the guard, the Big Ben and some parks. Madame Tussauds was the best.

The people were nice, but you shold have a map, beacuse maybe they tell you a wrong direction. The city was also nice, but it can be strange that they are always in a hurry. 
It's good if you have an oyster card, because it's cheaper. In the outer zones the accommodation is cheaper.











0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése