About us

Üdvözlünk minden kedves olvasót!
A blog azért jött létre, mert szerettük volna ötvözni kettőnk szenvedélyét, és ezzel is szerettük volna megpecsételni lassan 16 éve tartó barátságunkat.

Welcome on our blog!
We decided to make this page because we wanted to do something special together. 

Regi
16 éves, budapesti gimnazista vagyok, aki imád fotózni, és utazni még annál is jobban. Legnagyobb példaképemnek Gigi Hadidot és Danielle Peazert tartom, akik az életem minden terén inspirálnak.

I'm a 16 year-old student from Budapest. I love taking photos and travelling. My biggest inspiration is Gigi Hadid and Danielle Peazer, they inspire me every single day.

           Instagram: @regi.zm
           Facebook: https://www.facebook.com/regi.szakacs
           E-mail: szakacsregi@gmail.com

Niki
16  éves vagyok szintén budapesti gimnazista. Az egyik nagy álmom, hogy modell lehessek és ez által a világ minden tájára eljuthassak, hogy a különböző országok kultúráit és tájait megcsodálhassam. Az oldalra igyekszünk minél több izgalmas bejegyzést írni és képet feltölteni, a mi kis világunkról.

I'm a 16 year-old student too from Budapest. My dream is to become a model and travel all over the World to know other countries' culture. We want to post as many exciting posts and pictures as we can about our life. 


         Instagram: https://www.instagram.com/nikoletthodi/      Facebook: https://www.facebook.com/hodi.niki.9
   


A blog facebook csoportja és facebook oldala / The blog's facebook group and page
https://www.facebook.com/groups/1527863354189710/

https://www.facebook.com/mindofus/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése