2016. 07. 15.

Kendall Jenner | Fashion

Sziasztok!
Amint láthatjátok volt egy kis újítás a blogon, új modulokat hoztunk létre, amelyek segítségével könnyebben megtalálhatjátok a posztokat. Remélem tetszik Nektek!
Ma egy olvasónk kérésére Kendallről lesz egy hasonló poszt, mint korábban Gigiről. Azonban előbb szeretnék megosztani veletek pár elérhetőséget. Még az elején létrehoztam a blognak egy facebook csoportot, amit ide kattintva találtok. Valamint egy facebook oldalt is létrehoztunk, amit pedig ide kattintva megtekinthettek. Ezenfelül Bloglovinon is megtaláltok minket.
Na de ennyi volt a reklám, most jöjjön a poszt. Kendall-t egyébként én nagyon szeretem, így szívesen írok róla most. Nagyon tetszik a stílusa, az ő gardróbját is nagyon szívesen elfogadnám. Kendall bármit vesz fel, egyszerűen minden jól áll neki, mindenben gyönyörű, még akkor is, ha épp sportruhába van!

Hy! 
As you can see, there are some new modules, I hope you like it! Now it is easier to find the post that you want.
Today we have a post about Kendall, just like we did with Gigi, because one of you asked us. I really love Kendall and her clothes, I woul accept all of her clothes!:) She is perfect in every clothes, even if she wears sportclothes. She is an inspiration for me, I hope you like her too!
P.s.: You can find our blog on Facebook, just click here






Hamarosan jövünk/ See you soon,
Regi

3 megjegyzés:

  1. Kendall stílusa tényleg nem rossz, korábban én is utánanéztem már néhány outfitjének. ;) Sokot egyébként ismered? Na szerintem ő is megérne egy bejegyzést, imádom a stílusát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még nem ismertem de most kicsit utána néztem és igazad van! Fogok is írni róla egy posztot!:)

      Törlés