2016. 06. 11.

Matthias Church | Pictures

Sziasztok!
A későbbiekben pár változást láthattok a blogon, de a legfontosabb mind közül, hogy a blogot mással fogom vezetni, aki nem más, mint Niki. Lassan 16 éve vagyunk barátnők, együtt nőttünk fel és imádjuk egymást, így ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a blogot közösen szeretnénk folytatni. 
A másik újdonság hogy a posztokat majd igyekszünk angolul is megírni, hátha ezzel sikerül népszerűsíteni. Egyikünk angolja sem tökéletes, úgyhogy majd nézzétek el nekünk a hibákat, igyekszünk képezni magunkat:)
Ez a poszt pedig a mai napunkról fog szólni! Ellátogattunk Budára, a Mátyás templomba. Nem is értem, hogy eddig miért nem voltam ott, elképesztően gyönyörű az a hely!
Metróval elmentünk a Deákra, ahonnan a 16os busszal mentünk a Szentháromság térig. A templomba nem mentünk be, csak kívül jártuk körbe, de így is órákat töltöttünk ott, és nagyon jól éreztük magunkat, valamint rengeteg képet csináltunk, amiket most meg is mutatnánk Nektek!



Hello!
There will be changes on the blog in the next few days. The most important is, that I will write the posts with Niki, who is one of my best friends. We know each other for almost 16 years, we grew up together and we really love each other. 
Btw our English is not perfect, so we are apologize for the mistakes.
This post is about today. We went to Buda, to the Matthias Church, this place is amazing! If you are in Budapest, you have to see it!
We went to the Deák Ferenc square by underground, and then we went to the Szentháromság squaer with the 16 bus. We took many pictures and we want to share some of them with you!










További szép hétvégét,
Niki és Regi



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése